0342 - 405040 Burg. Aschofflaan 1, 3772MV Barneveld

SERVIES VAN OMA

Dat servies dat niemand meer wilde hebben is nu o zo geliefd! Het staat misschien nog wel ergens in een doos bij je ouders op zolder. Haal het snel tevoorschijn, want het oude servies is weer he le maal hot!

COMBINEREN

De kans is groot dat, als je een leuk oud servies hebt gevonden, het niet meer compleet is. Geeft helemaal niets! Combineer het gerust met je eigen servies. Zeker als je eigen servies rustig van kleur is, bijvoorbeeld (gebroken) wit of een zachte pastel tint, kun je makkelijk combinaties maken met oude serviezen. De lol van combineren is dat je iedere keer weer kunt uitbreiden en daarmee ook makkelijk met de seizoenen mee kunt wisselen. Voeg in de zomer extra kleur toe, en in de winter misschien wat ingetogener kleuren.

WAAR VIND JE HET?

Is dat servies van je grootouders al spoorloos verdwenen? Waar vind je dan nog leuk servies? Er zijn genoeg antiquairs die oude serviezen aanbieden. Maar daar moet je meestal behoorlijk diep voor in de buidel tasten, met als gevolg dat je het servies misschien niet dagelijks gaat gebruiken. Nee, de grootste lol van oude serviezen is misschien wel de zoektocht ernaar. Bezoek vlooienmarkten, kringloopwinkels of boetiekjes. Maak er leuke uitjes van met vriendinnen en je houdt aan dat ene gekke kopje nog een leuk verhaal over ook!