0342 - 405040 Burg. Aschofflaan 1, 3772MV Barneveld

GOOD MORNING

De Good Morning serie van Urban Nature Culture is uitgebreid! Nieuwe kleuren, nieuwe modellen en uitbreiding in het tafelgerei. Allemaal verkrijgbaar bij Shopserviezen.nl!

HAPPINESS, HARMONY & DOTS

Dat zijn de nieuwe decors voor dit voorjaar. En wat zijn ze leuk! Ondanks dat de decors toch wel uitgesproken zijn kun je ze nog steeds perfect combineren met elkaar, maar ook met de bestaande collectie. De pastelroze cirkels van de HARMONY serie zijn een must voor de liefhebber van ‘zoete’ kleurtjes. De groene ‘aquarelbloemen’ van de HAPPINESS mokken brengen wat frisheid in de mix.

De DOTS zijn er met grote en kleine stippen en komen in twee kleuren: blue green en cameo brown (roze/bruin). Ook deze matchen perfect met de ‘oude’ collectie waarvan je misschien al wel wat van in huis hebt.

melk en suiker setje

Wat een topper van een toevoeging, het melk en suikersetje. Dit maakt die kop koffie na het diner helemaal compleet!